Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde meydana gelen trajik motosiklet kazasında hayatını kaybeden 22 yaşındaki Mustafa Ertürk, sevenlerinin duaları ve gözyaşları eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

TRAJEDİYE YOL AÇAN KAZA NASIL OLDU?
Dün gece Kütahya-Tavşanlı kara yolunun 4. kilometresinde yaşanan olayda, Kütahya istikametine seyreden N.K. idaresindeki elektrikli bisiklete, aynı yönde ilerleyen Mustafa Ertürk'ün kullandığı motosiklet arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı ve yola savruldu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ne yazık ki motosiklet sürücüsü Mustafa Ertürk'ün olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada yaralanan elektrikli bisiklet sürücüsü N.K. ise ilk müdahalenin ardından Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

DUYGUSAL TÖRENLE SON YOLCULUK
Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından hastane morguna kaldırılan Mustafa Ertürk'ün cenazesi, otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından ailesine teslim edildi. Bugün ikindi vakti Tavşanlı ilçesine bağlı Ağaköy'de düzenlenen cenaze törenine, genç yaşta hayatını kaybeden ve çevresi tarafından çok sevilen Ertürk'ün ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Mustafa Ertürk, gözyaşları ve dualarla köy mezarlığında toprağa verildi.







