Kütahyanın Gediz ilçesinden sporcular, katıldıkları Dünya Kick Boks Şampiyonasında önemli dereceler elde ederek ilçenin gururu oldular. Turkish Open Wako World Cup Dünya Kick Boks Şampiyonasında mücadele eden Gedizli sporcular, başarılarının ardından Gediz Belediye Başkanı Necdet Akeli ziyaret ettiler.
Ziyarete, Gediz Gençlik ve Spor Müdürü Mecid Pehlivan ve Kick boks Kütahya temsilcisi Ahmet Arabacı da eşlik etti. Şampiyonada 42kg Light Contact kategorisinde mücadele eden N. Oğuzhan Erdoğan dünya üçüncüsü olurken, Ezgi Şebnem Hoşgör ise +70kg Full Contact kategorisinde dünya ikincisi olarak büyük bir başarıya imza attı. Şampiyonaya katılan diğer Gedizli sporcular da ziyarette yer aldılar.
Belediye Başkanı Necdet Akel, genç sporcuların bu önemli başarılarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Gedizli gençlerimizin uluslararası arenada gösterdikleri bu başarılar bizleri gururlandırdı. Onların azmi ve yetenekleri sayesinde ilçemizin adını dünyaya duyurdular. Kendilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" şeklinde konuştu.
Başkan Akel, sporcularla yakından ilgilenerek, hediyelerini verdi. Gelecekteki hedefleri hakkında sohbet etti ve her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.
SPOR
Yayınlanma : 02 Haziran 2025 12:41
Gedizli kick boksçulardan dünya şampiyonasında büyük başarı

Kütahyanın Gediz ilçesinden sporcular, katıldıkları Dünya Kick Boks Şampiyonasında önemli dereceler elde ederek ilçenin gururu oldular. Turkish Open Wako W
- 02:19Zelenskiy eylülde değişim öngörüyor
- 02:09Türkiye ekonomisi ikinci çeyrekte büyüme kaydetti
- 01:595 dolarlık kartla başlayan girişimci 10 milyon dolarlık hedef koydu
- 01:49Göz içine altın parçacıkları enjekte edilerek yapay görme sağlanıyor
- 01:39Nepal'de sel felaketi: 900'den fazla ölü, binlerce kayıp






