Gazze'de açlıktan ölen çocuk sayısı 101'e yükseldi

İsrail'in Gazze'ye yönelik abluka ve saldırıları nedeniyle 5 yaşındaki bir çocuk daha açlıktan öldü. Açlıktan ölenlerin sayısı 101'i çocuk olmak üzere 222'ye yükseldi.
İsrail'in Gazze'ye yönelik abluka ve saldırıları nedeniyle insani kriz derinleşiyor. 5 yaşındaki bir çocuğun daha açlıktan ölmesiyle, can kayıplarının toplamı 222'ye ulaştı. Bu sayının 101'i çocuktan oluşuyor.
GAZZE'DE İNSANİ KRİZ
İsrail, 7 Ekim 2023'ten beri Gazze Şeridi'nde savunmasız sivillere hava saldırıları düzenliyor ve açlığı da bir silah olarak kullanmaya devam ediyor. Yardım dağıtım bölgelerinde ve yardım konvoylarının geçişi sırasında İsrail askerlerinin kalabalığa ateş açtığı bildiriliyor.
İSRAİL'İN SALDIRILARI
İsrail ordusunun dün sabahından itibaren Gazze'nin çeşitli bölgelerine düzenlediği saldırılarda 53 Filistinlinin öldüğü açıklandı. Ölenlerin 15'inin insani yardım beklediği belirtiliyor. Bir günde 53 Filistinlinin hayatını kaybetmesi, Gazze'deki insani krizi daha da ağırlaştırıyor.
- 16:416 bin yıllık mezarların sırrı çözüldü: Neolitik İskoçya'da ataerkil düzenin izleri bulundu
- 16:32Van'da kış lastiği değişim dönemi başladı
- 16:23Bursa'da dehşet anları: Kamyon otomobili metrelerce sürükledi, aile kıl payı kurtuldu
- 16:13Denizli'de narkotikle mücadele zirvesi yapıldı
- 16:04CHP'li Güç'e AK Partili Saygılı'dan sert yanıt: Bankamatik memurları ve sel feryadı!




