Gaziosmanpaşa'ya dev sağlık yatırımları

Gaziosmanpaşa'ya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, Sağlıklı Yaşam Merkezi ve 5 yeni Aile Sağlığı Merkezi kuruluyor; Sağlık Bakanı Prof. Dr.
Gaziosmanpaşa'nın sağlık altyapısı, dev yatırımlarla güç kazanıyor. Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Vekili Eray Karadeniz'in girişimleri ve Sağlık Bakanlığı'nın desteğiyle ilçeye Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, Sağlıklı Yaşam Merkezi ve 5 yeni Aile Sağlığı Merkezi kuruluyor.

SAĞLIK BAKANLIĞI DESTEĞİ
Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Vekili Eray Karadeniz, Ankara'da Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu'nu ziyaret ederek, ilçedeki sağlık yatırımlarıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu. Ziyaret sonrası yapılan açıklamada, Gaziosmanpaşa'nın farklı mahallelerinde hayata geçirilecek yeni projeler müjdelendi. Sağlık Bakanlığı'nın desteğiyle Karayolları Mahallesi'nde Ağız ve Diş Hastalıkları Hastanesi'nin yatırım programına alındığı belirtildi. Ayrıca, ilçenin 5 farklı mahallesinde Aile Sağlığı Merkezi, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde ise tam donanımlı bir Sağlıklı Yaşam Merkezi hizmete girecek.
VATANDAŞLARIN SAĞLIĞI ÖNCE GELİYOR
Başkan Vekili Eray Karadeniz, yaptığı açıklamada, 'Vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerine hızlı ve kolay şekilde ulaşmasını hedefliyoruz. Bu önemli yatırımların ilçemize kazandırılmasında desteklerini esirgemeyen Sağlık Bakanımız Sn. Kemal Memişoğlu’na ve her zaman yanımızda olan TBMM İçişleri Komisyonu Başkanımız Sn. Süleyman Soylu’ya tüm hemşerilerimiz adına teşekkür ediyorum' dedi.
- 07:08Hakkari-Van yolunda heyelan: 200 metre uzunluğundaki alan etkilendi
- 06:59Dalgınlık 5 Bin Lira'ya Mal Oldu: Döviz Bürosu Çalışanı Yardım İstiyor
- 06:48Bayburt'ta hacı adaylarına yönelik seminer düzenlendi
- 06:39Cem Yılmaz'ın başına gelmeyen kalmadı: Vize kuyruğunda inanılmaz an!
- 06:29Çin'in en dar şehri Yanjin, mimarisiyle dikkat çekiyor



