Gaziantep'te yollar asfaltlandı, vatandaşlar adak kurbanı kesti

Gaziantep'in Araban ilçesinde yoğun yağışlar sonrası tahrip olan yollar asfaltlandı, vatandaşlar sevinç içinde adak kurbanı kesti.
Gaziantep’in Araban ilçesinde yoğun yağışlar nedeniyle tahrip olan yollar, yapılan asfaltlama çalışmalarıyla yenilendi.

YOLLAR YENİDEN HAYAT BULDU
Yaz sıcaklarının gelmesiyle birlikte Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Elif Mahallesi'nde hasar gören yolları asfaltlama çalışmalarıyla eski haline getirdi. Özellikle Elif Mahallesi ile turizm merkezi Rumkale arasında bulunan 13 kilometrelik yolun asfaltlanması, vatandaşlar tarafından büyük bir sevinçle karşılandı.

VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR VE ADAK KURBANLARI
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Atilla Sarıkaya, asfalt çalışmaları sonrası mahalle halkı ile birlikte adak kurbanı kesti. Sarıkaya, bu çalışmaların yola güvenlik ve konfor getireceğini belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve ekiplerine teşekkür etti.
- 03:59Arnavutluk'ta Kushner Projesine Büyük Tepki: Binlerce Kişi Sokaklarda
- 03:49Hamam böceği halk partisi, kısa sürede 22 milyon takipçi kazandı
- 03:39Brezilyalı ustanın Portekiz mucizesi: 4 ayda ev ve araba sahibi oldu
- 03:29Somerset'te metal dedektörüyle bulunan roma hazinesi: 4.6 milyonluk altın yüzük keşfi
- 03:19Kıvanç Tatlıtuğ, Monaco'da Başak Dizer'in 'profesyonel' objektifi oldu





