Gaziantep'te jandarma tarafından yapılan üst arama sonucunda, üzerinde uyuşturucu madde bulunan 4 şüpheliden biri tutuklandı.

Uyuşturucu ile mücadele çalışmaları
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ve Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde gerçekleştirilen uyuşturucu ve uyarıcı madde ile mücadele çalışmaları kapsamında, İslahiye ilçesinde şüpheli görülen iki ayrı araç durduruldu. Araçlarda M.E., M.K., A.Ö. ve D.M. isimli şahısların üzerinde arama yapıldı.

Ele geçirilen uyuşturucular
Yapılan aramalar sonucunda 68 gram metanfetamin, 56 gram sentetik uyuşturucu (Bonzai), 100 miligram uyuşturucu ve uyarıcı sıvı, 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 1 adet bonzai sarma kâğıdı, 1 gram eroin maddesi ve 1 adet bir kısmı içilmiş halde sentetik uyuşturucu ele geçirildi. Gözaltına alınan M.E., M.K. ve D.M. isimli şüpheliler, adli makamlarca adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, A.Ö. isimli şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.







