Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Fatih Karagümrük ile Gaziantep FK, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Gaziantep FK, rakibini 2-0 mağlup ederek galibiyete ulaştı.

MAÇIN GOLLERİ VE PENALTI KAÇTISI
Konuk ekibin golleri 55. dakikada penaltıdan Maxim ve 69. dakikada Kozlowski'den geldi. Ev sahibi Fatih Karagümrük'te Datro Fofana, 90+8. dakikada kullandığı penaltıyı gole çeviremeyerek farkın açılmasına engel olamadı.

BURAK YILMAZ'DAN ETKİLİ BAŞLANGIÇ
Süper Lig'e ilk iki haftada aldığı mağlubiyetlerle başlayan Gaziantep FK'da, 2. haftanın ardından teknik direktörlük görevine getirilen Burak Yılmaz, takımına önemli bir ivme kazandırdı. Yılmaz yönetiminde çıktığı 6 lig maçında yenilgi yüzü görmeyen Gaziantep FK, 4 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. Bu süreçte Gençlerbirliği (2-1), Kasımpaşa (3-2), Kocaelispor (2-0) ve Fatih Karagümrük (2-0) rakiplerini mağlup eden Yılmaz'ın ekibi, Trabzonspor ile 1-1 ve Samsunspor ile 2-2 berabere kalarak namağlup serisini sürdürdü. Bu sonuçla puanını 14'e yükselten Gaziantep FK, ligde 4. sırada yer aldı. Süper Lig'deki 7. yenilgisini alan Fatih Karagümrük ise 3 puanla son sırada kaldı. Gaziantep FK, milli ara sonrasında evinde Antalyaspor'u konuk ederken, Fatih Karagümrük ise deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak.







