Gaziantep fıstık sektöründe yeni dönem: Mesut Kaya başkan seçildi

Gaziantep Fıstıkçılar Odası'nda yapılan seçimde Mesut Kaya başkan seçildi. Kaya, sektörü güçlendirmek ve Antep fıstığının marka değerini artırmak için çalışacaklarını açıkladı.
Gaziantep Fıstıkçılar Odası'nın olağan genel kurul toplantısı, GATEM Toptancılar Sitesi'nde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Yapılan seçimde, oda başkanlığı görevine Mesut Kaya getirildi.
YENİ BAŞKANIN HEDEFLERİ
Mesut Kaya, göreve başlamasıyla birlikte oda yapısını daha etkin hale getirmeye, üretici ile esnaf arasındaki koordinasyonu güçlendirmeye ve Antep fıstığının ulusal ve uluslararası pazardaki marka değerini artırmaya yönelik projelere ağırlık vereceklerini açıkladı. Hedeflerinin sektörü daha güçlü ve sürdürülebilir bir yapıya taşımak olduğunu vurguladı.
SAHADAKİ SORUNLARA ODAKLANACAK
Başkan Kaya, yaptığı açıklamada, "Göreve başlamamızla birlikte sahadaki sorunlara odaklanacağız. Üretici ve esnafın beklentilerine hızlı karşılık veren, ulaşılabilir ve sonuç odaklı bir yönetim anlayışıyla hareket edeceğiz. Hedefimiz, sektörü daha güçlü ve sürdürülebilir bir yapıya taşımak" dedi.
SEKTÖRDE OLUMLU BEKLENTİLER
Sektör çevreleri, gerçekleştirilen bu değişimin Gaziantep'in tarım ve ticaret ekosistemine olumlu katkılar sunacağını değerlendiriyor. Yeni yönetimin, şehrin ekonomik dinamizmine ivme kazandırması öngörülüyor.
- 07:08Hakkari-Van yolunda heyelan: 200 metre uzunluğundaki alan etkilendi
- 06:59Dalgınlık 5 Bin Lira'ya Mal Oldu: Döviz Bürosu Çalışanı Yardım İstiyor
- 06:48Bayburt'ta hacı adaylarına yönelik seminer düzenlendi
- 06:39Cem Yılmaz'ın başına gelmeyen kalmadı: Vize kuyruğunda inanılmaz an!
- 06:29Çin'in en dar şehri Yanjin, mimarisiyle dikkat çekiyor





