Galatasaray, Juventus'u 5-2'lik farkla devirdi, futbolcular taraftarla coşkuyu paylaştı

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Juventus'u 5-2 yenerek play-off turunda avantaj sağladı. Futbolcular, maç sonunda taraftarlarla coşkulu bir kutlama yaparak galibiyeti birlikte yaşadı.
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 play-off turu ilk maçında İtalyan devi Juventus'u Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde ağırladı. İlk yarıyı 2-1 geride tamamlayan sarı-kırmızılılar, maçın sonunda rakibini 5-2'lik skorla mağlup ederek büyük bir galibiyete imza attı.

MAÇ SONRASI COŞKULU KUTLAMA
Galibiyetin ardından Galatasaraylı futbolcular, sahadan ayrılmadan önce kuzey tribününde bekleyen taraftarların yanına gitti. Kol kola girerek tribüne yaklaşan oyuncular, taraftarlarla birlikte marşlar söyleyerek zafer sevincini doyasıya yaşadı. Bu anlar, stadyumda unutulmaz bir atmosfer yarattı.
LANG'DAN TARAFLARA ÖZEL POZ
Maçta iki gol atarak takımının galibiyetinde büyük pay sahibi olan Hollandalı futbolcu Noa Lang da kutlamalara katıldı. Lang, sarı-kırmızılı taraftarlara yönelerek onlarla birlikte '3'lü çekti' ve bu anı ölümsüzleştirdi. Taraftar-futbolcu dayanışması, geceye ayrı bir anlam kattı.
- 00:29AB'de jet yakıtı tedarikinde endişeler artıyor
- 00:20Kahramanmaraş Jandarmasından Nefes Kesen 3 Aylık Operasyon: Silahlar ve Uyuşturucu Ele Geçirildi, 275 Kişi Tutuklandı
- 00:10Culebra Yarması: Dağları aşarak okyanusları birleştiren mühendislik harikası
- 00:00Mehmet Şimşek Washington'da: Dev finans kuruluşlarıyla kritik zirveler ve dev proje anlaşması!
- 23:51Düzce'de Narkotik Operasyon: 78 Kişiye İşlem, 7 Tutuklama!




