SPOR
Yayınlanma : 13 Kasım 2025 23:38

Galatasaray'ı saran korku: Afrika Kupası 4 yıldız oyuncuyu götürüyor, fırtına kapıda!

Galatasaray'ı saran korku: Afrika Kupası 4 yıldız oyuncuyu götürüyor, fırtına kapıda!
Galatasaray, 21 Aralık'ta başlayacak Afrika Kupası nedeniyle Osimhen, Singo, Lemina ve Jakobs'u kaybedecek. Bu durum, lig ve Şampiyonlar Ligi maçlarında takımın gücünü azaltacak, Okan Buruk'u endişelendiriyor.

Galatasaray'da yaklaşan 21 Aralık'ta başlayacak Afrika Kupası, sarı-kırmızılı camiada büyük bir endişe kaynağı oluşturdu. Takımın 4 kilit oyuncusunun milli takımlarıyla bu prestijli turnuvada boy göstermesi bekleniyor, bu da takımın performansını ciddi şekilde etkileyebilir.

sempati mobilya

AFRİKA KUPASI'NDA GÖZLER GALATASARAY'DA

Nijerya forması giyecek Osimhen, Fildişi Sahili'nden Singo, Gabonlu Lemina ve Senegal'in oyuncusu Jakobs'un turnuvaya katılacak olması, Galatasaray'ın kadrosunda yaşanacak devasa boşluğun habercisi. Bu oyuncuların milli görevleri, takımın lig ve olası diğer kupalardaki gidişatını doğrudan etkileyecek.

TARİHLER ÇAKIŞIYOR, OKAN BURUK ENDİŞELİ

Afrika Kupası'nın 18 Ocak 2026'da final maçıyla noktalanacak olması, Galatasaray için kritik bir zaman dilimine denk geliyor. Bu süreçte ligde en az 2 karşılaşma ve Süper Kupa'da da 1 veya 2 maça çıkılması öngörülüyor. Ancak söz konusu oyuncular bu maçlarda takımlarını yalnız bırakacak. Daha da endişe verici olan, finalden sadece 3 gün sonra Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid ile oynanacak zorlu mücadele. Özellikle Osimhen'in olmaması ve Icardi'nin mevcut form durumu, teknik direktör Okan Buruk'u kara kara düşündürüyor.