Galatasaray'da Gabriel Sara'dan bu sezonki ikinci gol sevinci!

Galatasaraylı Gabriel Sara, Kasımpaşa maçında attığı golle bu sezonki ikinci golüne ulaştı. Brezilyalı oyuncu, 82. dakikada takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti.
Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Gabriel Sara, Kasımpaşa karşısında attığı golle bu sezonki ikinci kez fileleri havalandırmayı başardı.

MAÇIN KADERİNİ DEĞİŞTİREN GOL
Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında Galatasaray'ın Kasımpaşa'yı ağırladığı karşılaşmada sarı-kırmızılıların ikinci golü Brezilyalı oyuncu Gabriel Sara'dan geldi. Maçın 82. dakikasında Yunus Akgün'ün pasıyla ceza yayı civarında topla buluşan Sara, rakibinden sıyrılıp yaptığı etkili vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak skoru 2-0'a getirdi.
SARA'DAN BU SEZON İKİNCİ GOL
26 yaşındaki futbolcu, bu golle birlikte bu sezonki ikinci gol sevincini yaşadı. Gabriel Sara, daha önceki bir karşılaşmada Göztepe filelerini de havalandırmıştı. Maça yedek kulübesinde başlayan Brezilyalı oyuncu, 73. dakikada İlkay Gündoğan'ın yerine oyuna dahil oldu.
- 01:41Restoran müşterileri, uzun bekleyiş sonrası hesabı ödemeden ayrıldı
- 01:31Domates almak artık lüks mü olacak? Enerji krizi rafları vurdu!
- 01:21Yer altına dev mağaralar kazılıyor: Isı depolama projesi enerji tasarrufuna katkı sağlayacak
- 01:11Belarus'ta Nükleer Tatbikat: Avrupa ve Ukrayna'ya Dolaylı Mesaj mı?
- 01:01Sudan'da çölün ortasında devasa mezar yapıları keşfedildi




