Fethiye'ye dev gemi geldi: 283 turist botlarla karaya indi

Muğla'nın Fethiye ilçesine gelen dünyanın en büyük yelkenli yolcu gemilerinden Club Med 2, büyüklüğü nedeniyle limana yanaşamazken, 283 yolcusu botlarla karaya çıkarıldı. Turistler bölgeyi gezip tarihi ve doğal güzellikleri keşfetti.Fethiye'ye dev gemi geldi: 283 turist botlarla karaya indi
Dünyanın en büyük yelkenli yolcu gemilerinden Club Med 2, Muğla’nın Fethiye ilçesine ulaştı. Geminin büyüklüğü nedeniyle limana yanaşamaması üzerine, 283 turist botlarla karaya çıkarıldı.

DEV GEMİ FETHİYE'DE
Fransa bayraklı Club Med 2, Yunanistan’ın Rodos kentinden Fethiye’ye geldi. 182 metre uzunluğunda, 20 metre genişliğinde ve 80 metre yüksekliğindeki gemi, 5 yelken direği ve 210 kişilik mürettebatıyla dikkat çekti. Büyüklüğü nedeniyle Fethiye Limanı’na yanaşamayan geminin yolcuları, botlarla karaya ulaştırıldı.

TURİSTLER BÖLGEYİ GEZDİ
283 turist, Kayaköy ve Ölüdeniz mahallelerini, ilçe merkezini ve tarihi yapıları gezerek, Fethiye'nin doğal ve kültürel güzelliklerini keşfetti. 1992 yılında yapımına başlanan ve 1996'da hizmete giren gemi, gün boyu Fethiye Körfezi'nde kaldıktan sonra akşam saatlerinde Antalya'ya hareket edecek.
- 16:23Bursa'da dehşet anları: Kamyon otomobili metrelerce sürükledi, aile kıl payı kurtuldu
- 16:13Denizli'de narkotikle mücadele zirvesi yapıldı
- 16:04CHP'li Güç'e AK Partili Saygılı'dan sert yanıt: Bankamatik memurları ve sel feryadı!
- 15:54Rektör Kibar, gençlerin kariyerine yön vermeye çağırdı
- 15:44İzmir'de dehşet anları! İnşaat vincinin parçası işçilerin üzerine düştü, 3 yaralı!



