• ceylan hafriyat
SPOR
Yayınlanma : 24 Ekim 2026 18:57

Fethiye motokros yarışları ilk gününde heyecan dorukta

Fethiye motokros yarışları ilk gününde heyecan dorukta
Fethiye'de düzenlenen Türkiye Motokros Şampiyonası'nın son ayağının ilk günü, 30 ilden 120 sporcunun katılımıyla büyük heyecana sahne oldu. Etkinlik, her yaştan sporsevere ücretsiz olarak kapılarını açtı.
Fethiye motokros yarışları ilk gününde heyecan dorukta

Türkiye Motokros Şampiyonası'nın altıncı ve final etabı, Muğla'nın Fethiye ilçesinde görkemli bir başlangıç yaptı. Yarışların ilk günü, katılımcılara ve izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.

Vadi bodrum

Fethiye motokros yarışları ilk gününde heyecan dorukta 1

Sporcular şampiyonluk için mücadele etti

Fethiye Akdeniz Offroad Park'ta düzenlenen bu önemli organizasyona, Türkiye'nin dört bir yanından, tam 30 ilden yaklaşık 120 yetenekli sporcu katıldı. Fethiye Orman Spor Kulübü Başkanı Serkan Özdemir, bu son ayak yarışının önemine dikkat çekerek tüm sporseverleri parkura davet etti.

Fethiye motokros yarışları ilk gününde heyecan dorukta 2

Herkes için açık ve ücretsiz bir etkinlik

Yarışlar Cumartesi günü ısınma ve sıralama turlarıyla start aldı. Sporcular, 50 cc, 65 cc, 85 cc, 125 cc ve 450 cc gibi çeşitli kategorilerde birincilik için ter döktü. Başkan Özdemir, etkinliğin tamamen ücretsiz olduğunu ve her yaştan sporseverin bu heyecana ortak olabileceğini vurguladı. En küçük sporcunun 5 yaşında, en yaşlı katılımcının ise 70 yaşında olduğunu belirten Özdemir, “Gerçekten heyecan dolu bir müsabaka, harika bir parkur ve mükemmel bir hava var. Girişler tamamen ücretsiz. Bütün halkımızı bu macera dolu yarışa bekliyoruz” dedi. Şampiyona mücadeleleri Pazar günü de devam edecek.