Fethiye'deki tanker yangınının korkutan görüntüleri ortaya çıktı

Fethiye'deki benzin istasyonunda çıkan tanker yangınına ait güvenlik kamera görüntüleri yayımlandı. Alevlerin büyümesi korkutucu anlar yaşattı.
Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir benzin istasyonunda çıkan tanker yangınına ait güvenlik kamera kayıtları gün yüzüne çıktı.

YANGININ NEDENİ BELİRSİZ
Göcek Mahallesi'ndeki akaryakıt istasyonundaki tankerde, henüz belirlenemeyen bir nedenle alevler yükselmeye başladı. Olayın ardından istasyon personeli kendi çabalarıyla yangına müdahale etti ve durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine, kısa sürede bölgeye çok sayıda güvenlik ve itfaiye ekibi sevk edildi.
İTFAİYE EKİPLERİ HIZLA MÜDAHALE ETTİ
Yangının büyüme tehlikesine karşı polis ekipleri bölgedeki güvenlik önlemlerini artırırken, Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler de olaya müdahale etti. Toplamda 7 araç ve 17 personelle yangına müdahale eden itfaiye, alevlerin çevredeki yakıt tanklarına sıçramaması için yoğun çaba harcadı. Yangın kontrol altına alındı, ancak tamamen yanan tanker kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, tankerdeki yangının nasıl hızla yayıldığı ve akaryakıt istasyonu personelinin telaşla alevlere müdahale etmeye çalıştığı anlar net bir şekilde görülüyor.
- 13:31Basketbolda İzmir takımlarının kaderi yarın belli oluyor
- 13:22Freni boşalan otomobil doğalgaz borusuna tutundu: Mucizevi kurtuluş!
- 13:12TÜRSİD toplantısı Gaziantep'te yapıldı, önemli kararlar alındı
- 13:02240 milyon yıllık dev 'kum sarmaşığı' fosili bir istinat duvarında gizli kaldı: Mucizevi keşif!
- 12:53İzmir'de trafik kazası: 1 ölü, 1 ağır yaralı




