Fethiye'de yamaç paraşütü kazası: İki yaralı kurtarıldı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde yamaç paraşütüyle uçan pilot Elif A. ve Almanya uyruklu yolcusu, Babadağ'dan kalkış yaptıktan sonra yedek paraşütle kayalık alana düştü.Fethiye'de yamaç paraşütü kazası: İki yaralı kurtarıldı
Muğla'nın Fethiye ilçesinde meydana gelen bir yamaç paraşütü kazasında, pilot ve yolcusu yaralandı. Ölüdeniz Mahallesi'ndeki Babadağ'ın 1900 metre yüksekliğindeki pistinden kalkış yapan yamaç paraşütü pilotu Elif A. ve Almanya uyruklu yolcusu, bir süre havada kaldıktan sonra yedek paraşütle kayalık bir alana sert iniş yaptı.

KAZADAN SONRA KURTARMA ÇALIŞMALARI BAŞLATILDI
İnişin ardından durumu fark edenler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi. Olay yerine Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timi ve Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE) sevk edildi. Ekipler, zorlu arazi koşullarında iple kurtarma istasyonu kurarak yaralıların bulunduğu noktaya ulaştı.

3 SAATLİK KURTARMA OPERASYONU
Yaklaşık 3 saat süren bir operasyonun ardından yaralılar güvenli bir bölgeye tahliye edildi. 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Fethiye'deki hastanelere kaldırılan pilot ve yolcusunun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
- 11:18Ordu Bölge Bandosu, Adıyaman’da coşkulu bir konser verdi
- 11:08İç Mimar Yeşim Kozanlı'dan 'Zamanın İzi': Doğal taşın yaşayan dokusu
- 10:59Uzmanlardan bahar aylarında polen alerjisine karşı önemli uyarılar
- 10:4910 suçtan aranan firari hükümlü Aliağa'da nefes kesen operasyonla yakalandı!
- 10:39Ege Üniversitesi'nde veri biliminin geleceği tartışıldı



