ASAYİŞ
Yayınlanma : 08 Ağustos 2025 13:34

Fethiye'de kadın arkadaşı vuruldu, sonra intihar: Bir ölü

Fethiye'de kadın arkadaşı vuruldu, sonra intihar: Bir ölü
Muğla'nın Fethiye ilçesinde İsmail Can Önem, kadın arkadaşı Vahide Bulut'u vurduktan sonra intihar etti. Olayda İsmail Can Önem hayatını kaybetti.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde sabah erken saatlerde meydana gelen olayda, bir kadın arkadaşını tabancayla vuran bir kişi daha sonra intihar etti. Olay, Foça Mahallesi'ndeki bir evde yaşandı.

teknik yapı

SİLAH SESLERİ İLE BAŞLAYAN OLAY

Komşuların duyduğu silah sesleri üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunuldu. Olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, Vahide Bulut (27) ve İsmail Can Önem (35)'i silahla vurulmuş halde buldu. İki yaralı da hemen hastaneye kaldırıldı.

TRAJİK SON

Hastanedeki tüm müdahalelere rağmen İsmail Can Önem hayatını kaybetti. İlk incelemeler, Önem'in Bulut'u vurduktan sonra kendisini de aynı silahla vurduğunu gösteriyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.