Fethiye'de apart odasında bir kişi ölü bulundu, kimyasal madde şüphesi var

Fethiye'de bir kişi kaldığı apart odasında ölü bulundu. Kimyasal madde ile teması olduğundan şüpheleniliyor.Fethiye'de apart odasında bir kişi ölü bulundu, kimyasal madde şüphesi var
Muğla'nın Fethiye ilçesinde, bir kişi kaldığı apart odasında ölü olarak bulundu. Olay, Karaçulha Mahallesi'nde gerçekleşti.

UZUN SÜRE HABER ALINAMADI
Edinilen bilgilere göre, apartta kalan 37 yaşındaki Engin K.'dan uzun süre haber alamayan yakınları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi.

GASIZ ÖLÇÜMÜ VE İNCELEME
Ekiplerin odaya girmesiyle Engin K.'nin cansız bedeni bulundu. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde, şahsın öldüğü ve kimyasal bir maddeyle teması olduğu tespit edildi. Bu durum üzerine bölgeye AFAD ekipleri sevk edildi ve odada gaz ölçümü yapıldı. İlgili incelemeler için numuneler alındı. Engin K.'nin cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
- 19:07Çameli'nde gençler Oğuzhan ile 19 Mayıs coşkusunu yaşadı
- 18:58Denizli'de bilim şöleni: Her yaş için eğlenceli deneyler!
- 18:48Manisa'da özel gereksinimli çocuklar için unutulmaz bir etkinlik
- 18:39Esenler'de 5. Gençlik Günleri coşkusu: 200 bin gence kapılar açılıyor
- 18:29Serkan Akyol, Aydın Lisesi'nden Yenipazar'a yeni bir yolculuğa çıkıyor




