• middent dış kurban bayramı ilanı
  • satrıda dörüm bayram
SPOR
Yayınlanma : 06 Aralık 2025 22:20

Fenerbahçe'nin Slovak savunma duvarı Skriniar, Başakşehir ağlarını sarsarak sezonun ikinci golünü attı

Fenerbahçe'nin Slovak savunma duvarı Skriniar, Başakşehir ağlarını sarsarak sezonun ikinci golünü attı
Fenerbahçe kaptanı Milan Skriniar, Başakşehir maçında attığı golle sezonun ikinci golünü kaydetti ve takımının tek golünü atan isim oldu.

Fenerbahçe'nin kaptanı Milan Skriniar, Süper Lig'in 15. haftasında Başakşehir karşısında takımının tek golünü atarak sezonun ikinci golünü kaydetti. Slovak defans oyuncusu, maçın 63. dakikasında kazanılan köşe vuruşunda Asensio'nun ortasını kafayla değerlendirerek fileleri havalandırdı.

sempati mobilya

SKRINIAR'IN SEZON PERFORMANSI

30 yaşındaki futbolcu, bu sezon 14 lig maçında forma giydi ve bu maçların 11'inde ilk 11'de başladı. Tüm bu karşılaşmalarda 90 dakika sahada kalan Skriniar, sadece bir maçta kart cezası nedeniyle oynayamadı. Defansif katkısının yanı sıra, gol atma yeteneğiyle de takımına değer kattı.

İLK GOLÜNÜN ÜZERİNDEN GEÇEN SÜRE

Skriniar, ilk golünü 23 Ağustos'ta Kadıköy'de oynanan Kocaelispor maçında atmıştı. Başakşehir karşısında attığı golle, sezonun ikinci gol sevincini yaşayan Slovak futbolcu, takımının savunmasındaki önemini bir kez daha kanıtladı.