Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Fenerbahçe, Kayserispor ile karşı karşıya geldiği mücadelede ilk yarıyı 2-0'lık skorla kapattı.

GOLLER ARDI ARKASINA GELDİ
Maçın 16. dakikasında Asensio'nun kullandığı köşe vuruşu sonrası Skriniar'ın vuruşu kalecide kaldı. 37. dakikada sahneye çıkan Asensio, ceza sahası sol çaprazından yaptığı şık vuruşla takımı 1-0 öne geçirdi. Bu golün hemen ardından, 40. dakikada Fred’in asistinde topla buluşan Nene, meşin yuvarlağı ağlara göndererek durumu 2-0'a getirdi.

İLK YARIDA GÖRÜLEN DAKİKALAR
İlk yarının sonlarına yaklaşırken 42. dakikada Edson Alvarez'in sert şutunu kaleci Onurcan son anda kornere çeldi. Hakem Ozan Ergün'ün yönettiği ilk yarının uzatma dakikalarında ise Carole'un taç atışı sonrası Mane'nin vuruşu Ederson'da kaldı. Fenerbahçe'nin gollerini Marco Asensio (37. dakika) ve Dorgeles Nene (40. dakika) kaydetti. Kayserispor'da ise Carlos Mane ve Benasser sarı kart gördü.



























