Fenerbahçe, Corendon Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldı

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 1. hafta erteleme maçında Corendon Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldı. Nelson Semedo ve Youssef En-Nesyri'nin golleriyle öne geçen Fenerbahçe'ye, İbrahim Kaya ve Yusuf Özdemir'in golleri ile Corendon Alanyaspor cevap verdiFenerbahçe, Corendon Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldı
Trendyol Süper Lig'in 1. haftasında ertelenen maçta Fenerbahçe, Corendon Alanyaspor'u konuk etti. Heyecan dolu karşılaşma 2-2'lik beraberlikle sonuçlandı.

MAÇTAN DAKİKALAR
İki takım da gollerle dolu bir mücadele sergiledi. Fenerbahçe'nin gollerini Nelson Semedo (dk. 72) ve Youssef En-Nesyri (dk. 76) kaydederken, Corendon Alanyaspor'un gollerini İbrahim Kaya (dk. 18) ve Yusuf Özdemir (dk. 90+3) attı. Maçta gerilim dolu anlar yaşandı, VAR kararları da etkili oldu.

OYUNCU PERFORMANSLARI
Fenerbahçe'de Nelson Semedo ve Youssef En-Nesyri öne çıkan isimler olurken, Corendon Alanyaspor'da Yusuf Özdemir etkili bir performans sergiledi. Her iki takım da kazanmak için büyük çaba sarf etti, ancak sahadan beraberlikle ayrıldılar.

HAKEM VE KADROLAR
Karşılaşmayı Cihan Aydın yönetti. Fenerbahçe ve Corendon Alanyaspor'un kadroları ve yedek oyuncuları maç raporunda yer almaktadır.
- 10:35Ilıca'da 77 yıllık bayramlaşma geleneği coşkuyla sürdü
- 10:28Karadeniz'in sesi Kazım Koyuncu'nun hayatı beyaz perdede canlanıyor: Cem Yiğit Üzümoğlu başrolde
- 10:21Karakaya Barajı'ndaki su tahliyesi, vatandaşlar için göz alıcı bir manzara sundu
- 10:14Peru'da Dağa Kazınmış 5 Bin Delik: İnka Muhasebe Sırrı Çözülüyor!
- 10:07Dipsizgöl'ün renk değişimi, ziyaretçileri hayal kırıklığına uğrattı





