SPOR
Yayınlanma : 23 Kasım 2025 20:13

Fenerbahçe başkanı Sadettin Saran'a Rize'de 'atmaca' sürprizi: 'Yanımda götürebilir miyim?' diye sordu!

Fenerbahçe başkanı Sadettin Saran'a Rize'de 'atmaca' sürprizi: 'Yanımda götürebilir miyim?' diye sordu!
Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, Rize'de bir ilkokulu ziyaret etti. Öğrencilere hediyeler dağıtan Saran, koluna konulan atmaca kuşuyla dikkat çekti ve esprili bir dille 'Yanımda götürebilir miyim?' diye sordu.
Fenerbahçe başkanı Sadettin Saran'a Rize'de 'atmaca' sürprizi: 'Yanımda götürebilir miyim?' diye sordu!

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, Çaykur Rizespor ile oynanacak maç öncesinde Rize'nin Pazar ilçesindeki Fuat Ergenç İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Saran, öğrencilere forma ve çanta hediye ederek samimi bir karşılama ile buluştu.

teknik yapı

ÖĞRENCİLERLE SICAK BULUŞMA

Okulda öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Saran, her bir öğrenciyle tek tek ilgilendi. Okul yönetimi ve öğretmenlerle de kısa süreli bir sohbet gerçekleştiren Saran, öğrencilere verdiği hediyelerle büyük sevinç yarattı.

ATMACA KUŞU İLE UNUTULMAZ AN

Ziyaretin en dikkat çekici ve ilginç anı ise, bölgenin kültürel simgelerinden olan bir atmaca kuşunun Sadettin Saran'ın koluna konulmasıyla yaşandı. Atmacayı dikkatle tutan ve yakından inceleyen Saran, şaşkınlığını ve hayranlığını dile getirerek 'Atmaca çok güzel. Yanımda götürebilir miyim?' şeklinde esprili bir soru yöneltti.

BÖLGESEL KÜLTÜR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Bir süre kolunda taşıdığı atmaca ile çevresindekilerle sohbet eden Başkan Saran, bölgenin kültürel gelenekleri hakkında bilgi edinme fırsatı buldu. Bu renkli ve samimi anlar, maç öncesinde yaşanan gergin atmosferi yumuşatarak keyifli bir anıya dönüştü.