GÜNDEM
Yayınlanma : 23 Mart 2026 18:27

Fatih’te çöken binada hayatını kaybeden kadın son yolculuğuna uğurlandı

Fatih’te çöken binada hayatını kaybeden kadın son yolculuğuna uğurlandı
Fatih’teki doğal gaz patlamasında hayatını kaybeden Semra Uruncan, cenaze namazının ardından defnedildi.
Fatih’te çöken binada hayatını kaybeden kadın son yolculuğuna uğurlandı

Fatih’te meydana gelen doğal gaz patlamasında çöken binada hayatını kaybeden 65 yaşındaki Semra Uruncan, son yolculuğuna uğurlandı. Dün Ayvansaray Mahallesi’nde gerçekleşen olayda, bitişik olan iki bina çökmüş ve enkaz altında kalan 10 kişi yaralı olarak kurtarılmıştı.

sempati mobilya

CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ

Mahallede 'Pamuk Teyze' olarak tanınan Semra Uruncan’ın cenazesi, Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi işlemlerinin ardından ailesi tarafından teslim alındı. Cenaze namazı, Hacı İlyas Yatağan Camii’nde kılındı. Törene İstanbul Valisi Davut Gül, İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu gibi önemli isimler katıldı.

KOMŞUSU O ANLARI ANLATTI

Cenaze töreninde konuşan Uruncan’ın komşusu Emine Durmuşoğlu, o korkunç anları anlattı. Durmuşoğlu, “Sabah saat 12 gibiydi. Evde uzanmış dinleniyorduk. Birden cam açıldı ve şiddetli bir sesle ‘Eyvah’ dedim. Camlar mı aşağı indi? Arabalarımız var, burası garaj yerimiz. Arabaların üstüne bütün camlar döküldü. Sonra bir baktım burası tamamen beyaz bir toz bulutu kapladı.” şeklinde ifadelerde bulundu.