SPOR
Yayınlanma : 21 Ağustos 2025 14:15
Eyüpspor'un Devler Ligi Kararları: Atatürk Olimpiyat Stadı'nda

Eyüpspor, Trendyol Süper Lig'de Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor ile oynayacağı iç saha maçlarını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacağını duyurdu. Kulüp, stat arayışında destek olan diğer kulüplere teşekkür etti.
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Eyüpspor, iç saha maçlarıyla ilgili önemli bir açıklama yaptı. Kulüp, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor ile oynayacağı maçların Atatürk Olimpiyat Stadı'nda düzenleneceğini duyurdu.
STAT ARAYIŞI SONA ERDİ
Eyüpspor, stat arayışında kendilerine destek olan Galatasaray, Beşiktaş, RAMS Başakşehir ve Kasımpaşa kulüplerine teşekkürlerini iletti. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, bu takımlara gösterilen desteğin önemi vurgulandı.
ATATÜRK OLİMPİYAT STADI'NDA UNUTULMAZ ANLAR
Açıklamada, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor maçlarının Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacağı belirtildi. Eyüpspor yönetimi, taraftarların coşkulu desteğiyle unutulmaz anlar yaşanmasını umduklarını dile getirdi.
- 10:35Ilıca'da 77 yıllık bayramlaşma geleneği coşkuyla sürdü
- 10:28Karadeniz'in sesi Kazım Koyuncu'nun hayatı beyaz perdede canlanıyor: Cem Yiğit Üzümoğlu başrolde
- 10:21Karakaya Barajı'ndaki su tahliyesi, vatandaşlar için göz alıcı bir manzara sundu
- 10:14Peru'da Dağa Kazınmış 5 Bin Delik: İnka Muhasebe Sırrı Çözülüyor!
- 10:07Dipsizgöl'ün renk değişimi, ziyaretçileri hayal kırıklığına uğrattı





