YAŞAM
Yayınlanma : 01 Kasım 2025 04:19

Eskişehirde konut müjdesi: 5 bini aşkın yeni yuva için geri sayım başladı!

Eskişehirde konut müjdesi: 5 bini aşkın yeni yuva için geri sayım başladı!
Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, sosyal medya üzerinden Eskişehir Sosyal Konut Projesi başvurularının başladığını duyurdu. Proje ile 5 bini aşkın yeni konut inşa edilecek.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı dikkat çekici bir paylaşımla Eskişehir Sosyal Konut Projesinin başvurularının resmen başladığını duyurdu. Bu gelişme, binlerce Eskişehirli için yeni bir yuva sahibi olma umudunu yeşertti.

teknik yapı

ESKİŞEHİRİN DÖRT BİR YANINA YENİ KONUTLAR

Proje kapsamında, Odunpazarı ve Tepebaşı ilçeleri başta olmak üzere, Eskişehirin çeşitli ilçelerinde toplamda 5 bin 80 konut inşa edilecek. Detaylara göre, İnönüde 200, Sivrihisarda 120, Seyitgazi, Çifteler, Mahmudiye ve Günyüzü ilçelerinde 80er adet, Sarıcakayada 79, Alpuda 60, Beylikovada 50, Mihallıçıkta 47, Handa 35 ve Mihalgazi ilçesinde ise 34 konut yapılacak. Bu geniş kapsamlı proje, şehrin konut ihtiyacına önemli bir çözüm sunmayı hedefliyor.

VATANDAŞLARIN HAYALLERİ GERÇEKLEŞİYOR

Milletvekili Hatipoğlu, yaptığı açıklamada, "Eskişehirimizin her köşesinde yeni yuvalar yükseliyor, umutlar büyüyor. Sosyal konut projesiyle vatandaşlarımızın sıcak bir yuvaya kavuşması için güçlü bir adım daha atıyoruz. Bu şehir, hizmetin en güzelini hak ediyor. Biz de her ilçemize dokunan, her haneye huzur getiren projelerle çalışmaya devam ediyoruz. Emeği geçen herkese gönülden teşekkür ediyor, Eskişehir’imize hayırlı olmasını diliyorum." sözleriyle projenin önemini vurguladı ve tüm emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. Bu adım, Eskişehir halkı için büyük bir sevinç kaynağı oldu.