Eskişehir'de trafik kazasında hayatını kaybeden 14 yaşındaki Ayşegül Seliti için sınıfında anı köşesi oluşturuldu

Eskişehir'de trafik kazasında hayatını kaybeden 14 yaşındaki Ayşegül Seliti'nin anısına, okulunda anı köşesi oluşturuldu ve sınıf arkadaşlarına psiko-sosyal destek sağlanıyor.Eskişehir'de trafik kazasında hayatını kaybeden 14 yaşındaki Ayşegül Seliti için sınıfında anı köşesi oluşturuldu
Eskişehir'de bir araçla yarışan otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden 14 yaşındaki Ayşegül Seliti için, öğrencisi olduğu 8/G sınıfında anı köşesi oluşturuldu. Seliti, 75. Yıl Mahallesi Selami Vardar Bulvarı'nda meydana gelen kazada hayatını kaybeden üç kişiden biriydi ve dün toprağa verilmişti.

ANMA KÖŞESİNDE DUYGUSAL ANLAR
Şehit Ali Gaffar Okkan Ortaokulu 8/G sınıfı öğrencisi Ayşegül Seliti'nin vefatı, ailesi kadar okulunda da büyük üzüntüye neden oldu. Öğretmenler ve arkadaşları, Seliti'nin önceden oturduğu sırayı anı köşesine dönüştürdü. Sıra, küçük kızın fotoğrafı ve karanfillerle süslendi, sınıf arkadaşları da anı defterine onunla ilgili hatıralarını yazdı.

PSİKO-SOSYAL DESTEK BAŞLATILDI
Ayşegül Seliti'nin sınıf arkadaşları için okulda rehber öğretmenler tarafından özel bir ekip oluşturularak psiko-sosyal destek verilmeye başlandı. Bu çalışmaların Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile iş birliği içinde yürütüldüğü belirtildi. Seliti'nin cenazesi, 100. Yıl Camii'nde ikindi namazını takiben düzenlenen törenin ardından Asri Mezarlığı'na defnedilmişti.
- 12:09Kayserispor'un TFF 1. Lig'deki zorlu yolculuğu başlıyor: Rakipler ve deplasmanlar netleşti!
- 12:02Çin füzesi, ABD uçağını düşürdü iddiası gündemde
- 11:54Fırat Nehri bayramda doldu taştı: Ziyaretçiler akın etti, trafik kilitlendi
- 11:47Adıyaman hastanesinde bıçaklı saldırı: 1 kişi tutuklandı
- 11:4072 yıldır pedal çeviren 85'lik ustadan ilginç tespitler: 'Çırak yetişmiyor, her şey otomasyona döndü





