ASAYİŞ
Yayınlanma : 14 Ocak 2026 00:20

Eskişehir'de şok operasyon: Midesinde 44 kapsül uyuşturucu taşıyan yabancı uyruklu şahıs yakalandı

Eskişehir'de şok operasyon: Midesinde 44 kapsül uyuşturucu taşıyan yabancı uyruklu şahıs yakalandı
Eskişehir'de polis, midesinde 44 kapsül metamfetamin taşıyan yabancı uyruklu bir şahsı yakalayarak uyuşturucunun piyasaya sürülmesini engelledi.

Eskişehir'de polisin dikkati sayesinde, midesinde 44 kapsül metamfetamin taşıyan yabancı uyruklu bir şahıs yakalandı. Şahıs, kent girişindeki çevirme noktasında durumundan şüphelenilmesi üzerine hastaneye götürüldü ve detaylı tetkikler sonucu uyuşturucu taşıdığı anlaşıldı.

teknik yapı

AMELİYATLA UYUŞTURUCULAR ÇIKARILDI

Yapılan cerrahi müdahale ile şahsın midesinden 44 kapsül metamfetamin maddesi çıkarıldı. Tedavisinin ardından şahıs, mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu operasyon, uyuşturucu maddelerin Eskişehir'de piyasaya sürülmeden ele geçirilmesini sağladı.

TİTİZ ÇALIŞMA SONUÇ VERDİ

Polisin titiz çalışması ve dikkati sayesinde, yurtdışından Eskişehir'e gelen S.A. (25) isimli şahsın uyuşturucu taşıma girişimi başarısız oldu. Operasyon, kentteki uyuşturucuyla mücadele çabalarına önemli bir katkı sağladı ve kamuoyunda güven artırıcı bir etki yarattı.