Eskişehir'de gece yarısı kabusu: Bebekli aile alevlere teslim oldu, 3 yaralı

Eskişehir'de bir apartman dairesinde çıkan yangında 1'i bebek 3 kişi yaralandı. Alevlere teslim olan daire kullanılamaz hale gelirken, yangının çıkış sebebi araştırılıyor.Eskişehir'de gece yarısı kabusu: Bebekli aile alevlere teslim oldu, 3 yaralı
Eskişehir'in Gündoğdu Mahallesi'nde gece saatlerinde meydana gelen trajik bir yangın, 3 katlı bir apartmanın en üst katını adeta cehenneme çevirdi. Henüz belirlenemeyen bir sebeple başlayan alevler, kısa sürede tüm daireyi sardı.

ALEVLER İÇİNDEKİ AİLE KURTARILDI
Yangının büyümesiyle birlikte dairede mahsur kalan 23 yaşındaki K.A., 26 yaşındaki M.A. ve 3 yaşındaki çocukları Y.A.Ç., olay yerine intikal eden itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından büyük bir titizlikle kurtarıldı. Vücutlarında yanıklar oluşan aile bireyleri, ilk müdahalelerinin ardından acil olarak Eskişehir Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Edinilen bilgilere göre, yaralıların genel sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

YANGININ NEDENİ ARAŞTIRILIYOR: KOMŞULAR PRİZ İDDİASINDA
İtfaiye ekiplerinin yoğun müdahalesiyle kontrol altına alınan yangın sonrası, daire kullanılamaz hale geldi. Kapsamlı maddi hasarın meydana geldiği olayda, yangının çıkış nedenini belirlemek için geniş çaplı bir inceleme başlatıldı. Mahalle sakinlerinin ifadelerine göre, yangının bir prizden kaynaklanmış olabileceği iddia edildi.
- 19:20Gaziosmanpaşa sokakları sanatla renklendi: Graffiti festivali büyük ilgi gördü
- 19:10Kocasinan'da bayram öncesi gıda denetimleri artırıldı
- 19:01Hayalet gemi Mary Celeste'in 150 yıllık gizemi aydınlanıyor: Alkol buharı paniği miydi?
- 18:52DAGC, İHA'ya 9 ödül vererek başarısını taçlandırdı
- 18:42Kadın futbolunun görünürlüğü masaya yatırıldı: Medya, görünmezliği nasıl kıracak?




