Eskişehir'de bir apartman dairesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. Olay sırasında evde bulunmayan dört kişilik bir aile, olası bir faciadan kurtuldu.

YANGIN NASIL BAŞLADI?
Yangın, Odunpazarı ilçesine bağlı Gökmeydan Mahallesi'ndeki Papatya Sokak üzerinde yer alan üç katlı bir apartmanın ikinci katında meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı dairede alevler ortaya çıktı.

VATANDAŞLARIN MÜDAHALESİ
Dumanları fark eden çevredeki vatandaşlar, durumu derhal polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi. İtfaiye ekipleri hızla olay yerine intikal ederek yangını kontrol altına aldı.
SOĞUTMA ÇALIŞMALARI YAPILDI
Yangının söndürülmesinin ardından itfaiye ekipleri, dairede soğutma çalışmaları gerçekleştirdi. Ailenin yangın anında evde olmaması, büyük bir trajedinin önüne geçti.







