Eski belediye başkanı Hasan Gülcan hayatını kaybetti

Gördes'in eski belediye başkanı Hasan Gülcan, kanser hastalığı nedeniyle hayatını kaybetti. Cenazesi, Evciler Camii'nde kılınan namazın ardından toprağa verildi.Eski belediye başkanı Hasan Gülcan hayatını kaybetti
Manisa'nın Gördes ilçesinde, Köprübaşı ve Güneşli eski Belediye Başkanı Hasan Gülcan, kanser hastalığına yenik düşerek hayatını kaybetti. Gülcan, son yolculuğuna düzenlenen cenaze töreniyle uğurlandı.

HASAN GÜLCAN'IN HAYATI
1950 yılında Gördes'te dünyaya gelen Hasan Gülcan, Ziraat Okulu'ndan mezun olduktan sonra Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde ziraat teknisyeni olarak çalıştı. 12 Eylül askeri darbesi döneminde 4 yıl boyunca Köprübaşı Belediye Başkanlığı görevini yürüttü. 1984-1989 yılları arasında ise Güneşli (Hanya) Belediye Başkanlığı görevinde bulundu. İki çocuk babası olan Gülcan'ın vefatı, bölgede derin bir üzüntü yarattı.

CENAZE TÖRENİ
Merhum Hasan Gülcan için, kendi imkanlarıyla yapımına öncülük ettiği Evciler Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cuma namazının ardından kılınan cenaze namazını Gördes Müftüsü Hasan Aydın gerçekleştirdi. Gülcan'ın naaşı, Evciler Mezarlığı'na defnedildi. Törene, AK Parti İlçe Başkanı Veli Dündar, Gördes eski Belediye Başkanı Muhammed Akyol, çevre mahallelerin eski belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
- 23:17Tüm ABD Üsleri Artık Suriye Ordusu Kontrolünde: Bölgedeki Dengeler Değişiyor Mu?
- 23:08Rektör Sözbir, Türkiye'nin uydu çalışmalarını ve TÜRKSAT 6A'nın önemini anlattı
- 22:58Talisca fırtınası esiyor: Ligdeki gol sayısı 16'ya çıktı!
- 22:49Otobüslerde ikram dönemi sona eriyor: Artık paralı hizmet dönemi başlıyor
- 22:41Komşumuzdan şaşırtan hamle: F-16 Viper gücüne güç katıyor!




