Esenyurt'ta kira krizi: Ev sahibi ve yakınları, kiracının evine saldırdı

Esenyurt'ta ev sahibi ve yakınları, kirasını ödemeyen kiracısının evine saldırarak hasara neden oldu. Kiracı Nurettin Taş, şikayetini çekmeyeceğini belirterek mahkeme sürecini başlatacağını açıkladı.
Esenyurt'ta, ev sahibi ve yakınları, kirasını ödemeyen kiracısının evine saldırarak camlara vurdu, taş attı ve tehditler savurdu. Olay, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi ve taraflar birbirinden şikayetçi oldu.

OLAYIN DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI
Olay, dün akşam Esenyurt ilçesi Balıkyolu Mahallesi'nde yaşandı. Ev sahibi ve yakınları, birkaç aydır birikmiş kirasını ödemeyen kiracısı Nurettin Taş ile konuşmak için eve geldi. Tartışma kısa sürede saldırıya dönüştü ve grup, Taş'ın evinin kapısına ve eşyalarına zarar verdi. İhbar üzerine polis olay yerine gelerek tarafları emniyete götürdü.
KİRACI NURETTİN TAŞ'IN AÇIKLAMALARI
Kiracı Nurettin Taş, yaşananları anlatarak maddi sıkıntıları nedeniyle süre istediğini, ancak bu sürenin kendisine tanınmadığını belirtti. Saldırı sırasında ayakkabılarının ve kapısının kırıldığını, tüple saldırıldığını ifade etti. Taş, çocuklarının psikolojisinin bozulduğunu ve can güvenliklerinin olmadığını söyledi. Ayrıca, şikayetinden vazgeçmesi için zorlandığını, ancak şikayetini çekmeyeceğini ve mahkeme sürecine gireceklerini ekledi.
ADALET BEKLENTİSİ VE TEHDİTLER
Taş, adaletin yerini bulacağına inandığını dile getirdi. Dün akşam ev sahibinin babasının gelerek, 'Bu evden çıkacaksın, 2 gün içinde burası Esenyurt, gerekeni yapacağız. Biz bir şekilde sizi çıkaracağız' şeklinde tehditler savurduğunu aktardı. Olay, polis tarafından kayıt altına alındı ve tarafların şikayetleri üzerine yasal işlemler başlatıldı.
- 11:29Ekranlara gömülen nesil: Boyunlar 'telefon boynu' tehlikesiyle karşı karşıya
- 11:20İzmir Ekonomi Üniversitesi, eskrimde Türkiye şampiyonu oldu
- 11:10Gazze'ye yardım taşıyan filoya İsrail'den müdahale: Gemilere asker çıktı, kameralar kırıldı!
- 11:01Kaan Özhelvacı: Genç Türkiye, ekonomik bağımsızlığın anahtarıdır
- 10:51Germencik'te tren faciası: 73 yaşındaki Hasan İgret hayatını kaybetti




