ASAYİŞ
Yayınlanma : 09 Ocak 2026 20:54
Erzurum'da tefeci operasyonu: Bir kişi tutuklandı

Erzurum'da düzenlenen tefecilik operasyonunda gözaltına alınan üç şüpheliden biri tutuklandı, operasyonda çok sayıda belge ele geçirildi.
Erzurum'da polis ekiplerinin düzenlediği tefecilik operasyonunda gözaltına alınan üç şüpheliden biri tutuklandı. Operasyon, KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince tefecilik suçunun önlenmesi amacıyla savcılık koordinasyonunda gerçekleştirildi.
OPERASYONDA ELE GEÇİRİLENLER
Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda 2 cep telefonu, senet ve borç sözleşmesinin de bulunduğu 19 adet suça konu belge ele geçirildi. Ayrıca 44 adet icra dosyalarına konu senet tespit edildi.
ADLİ SÜREÇ VE KARARLAR
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden G.Y., sulh ceza hakimliğince adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, A.E.Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Operasyon kapsamında, başka bir suçtan tutuklu olan bir şüpheli daha tespit edildi.
- 08:00Erzincan, dünya arkeolojisinin buluşma noktası oluyor
- 07:48Erzincan'da gökyüzünden yağan dolu ve dağdan kopan topraklar yolu kapattı
- 06:09Mavi Vatan yasasıyla Yunanistan'a yanıt niteliğinde adım
- 06:01EYT emeklileri dikkat: SGK, geçmişe dönük incelemelerle emeklilikleri iptal ediyor!
- 05:53İşçiler eylemde: Sözler tutulmadı, kıdem tazminatları ödenmedi






