Erzurum'da jandarma, zehir tacirlerine karşı kararlı operasyonlar sürdürüyor

Erzurum'da jandarma ekipleri, narkotik ve kaçakçılıkla mücadele kapsamında önemli operasyonlar gerçekleştirerek çok sayıda uyuşturucu madde ve ruhsatsız silah ele geçirdi.
Erzurum’da jandarma ekipleri, narkotik, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele kapsamında operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor.

OPERASYONLARDA ÇARPICI BULGULAR
Erzurum İl Jandarma Komutanlığı, halkın huzur ve güvenliğini tehdit eden suç örgütlerine yönelik olarak 1-28 Şubat 2026 tarihleri arasında gerçekleştirdiği operasyonel faaliyetlerde önemli sonuçlar elde etti. Yapılan operasyonlar neticesinde, 178 gram Sentetik Kannabinoid (Bonzai), 125 gram Metamfetamin, 2 adet narkotik/psikotrop tablet ve 13 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.
SİLAHLAR VE ŞÜPHELİLER YAKALANDI
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele kapsamında da 3 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 127 adet tabanca mühimmatı, 33 adet av tüfeği mühimmatı ile 4 adet şarjör muhafaza altına alındı. Söz konusu operasyonlar sonucunda yakalanan 20 şüpheliden, adli makamlara sevk edilen 5 şüpheli tutuklanarak ceza infaz kurumlarına teslim edildi. Jandarma, kaçakçılık olaylarının önlenmesine yönelik yürütülen çalışmaların aralıksız süreceğini vurguladı.
- 14:00Denizli'de 2 bin kişilik pilav hayrı: Şehitler ve gaziler unutulmadı
- 13:50Beşiktaş - Alanyaspor maçının hakemi Cihan Aydın olarak belirlendi
- 13:41Arap Denizi'nde Piramitlerden Eski Bir Şehir Keşfedildi: Tarih Yeniden Yazılıyor Mu?
- 13:31Küresel belirsizlikler TCMB'nin faiz kararını bekliyor
- 13:21Çocuklar yönetime el attı: Vali koltuğundaki Zeynep'ten Emniyet Müdürü'ne şok talimat!




