EĞİTİM
Yayınlanma : 05 Ağustos 2025 09:38

Erzurum'da eğitim semineri: Yeni eğitim öğretim yılı hazırlıkları

Erzurum'da eğitim semineri: Yeni eğitim öğretim yılı hazırlıkları
Erzurum'da 4-8 Ağustos 2025 tarihleri arasında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen "Temel Eğitim Okul ve Kurumlarında Yeni Uygulamalar Eğitim Semineri" başladı.

Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Temel Eğitim Okul ve Kurumlarında Yeni Uygulamalar Eğitim Semineri', 4-8 Ağustos 2025 tarihleri arasında Erzurum Eğitim ve Uygulama Merkezi'nde başladı. 81 ilden kursiyerlerin katıldığı seminer, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında yeni eğitim öğretim yılı hazırlıkları ve 2024-2025 eğitim-öğretim yılı değerlendirmelerini kapsıyor.

sempati mobilya

YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HAZIRLIKLARI

Temel Eğitim Genel Müdürlüğü Öğrenci İşleri ve Sosyal Etkinlikler Daire Başkanı Seyfettin Toraman, İl Millî Eğitim Müdürü Süleyman Ekici ve Bakanlıktan 23 personelin de katılım sağladığı seminerde, temel eğitim alanında yapılacak çalışmalar hakkında bilgi paylaşımı yapıldı. İl Millî Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, önemli açıklamalarda bulundu.

EĞİTİMDE YENİ UYGULAMALAR

Seminerde yapılan açıklamada, yeni eğitim öğretim yılına daha güçlü bir başlangıç için çalışmaların kararlılıkla devam ettiği vurgulandı. Erzurum’da gerçekleştirilen seminer, Türkiye genelindeki eğitim sistemine yönelik önemli yenilikleri ve gelişmeleri ele alıyor.