ÇEVRE
Yayınlanma : 02 Ocak 2026 23:52
Erzincan'da kardan kapanan köy yolları tekrar açılmaya başlandı

Erzincan'da kar yağışı nedeniyle kapanan köy yollarının açma çalışmaları hızla sürüyor. Meteoroloji, buzlanma ve çığ tehlikesine karşı uyarılarda bulundu.
Erzincan'da etkili olan kar ve tipi nedeniyle kapanan köy yollarında açma çalışmaları devam ediyor.

KAPANAN YOLLARDA ÇALIŞMALAR HIZLANDI
Son iki gündür aralıklarla yağan karın ardından, kent genelinde yaklaşık 340 köy yolu ulaşıma kapandı. Tipinin etkisini kaybetmesiyle birlikte Erzincan İl Özel İdaresi ekipleri, karla mücadele çalışmalarını hızlandırdı. Ekipler, kapanan köy yollarını tekrar ulaşıma açmak için yoğun bir çaba sarf ediyor.
METEOROLOJİ UYARDI
Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü, bölgede havanın parçalı bulutlu geçeceğini ve sabah ile gece saatlerinde buzlanma ve don olaylarının yaşanabileceğini bildirdi. Sürücülerden dikkatli olmaları istenirken, yüksek kar örtüsünün bulunduğu eğimli yamaçlarda da çığ tehlikesine karşı vatandaşlar uyarıldı.
- 10:19Bursa'da aranması olan 3 kişi cezaevine gönderildi
- 10:09Bodrum'dan Altınordu'ya bir yetenek daha
- 10:07Eski başpehlivan İbrahim Gümüş'ün vefatı spor camiasında büyük üzüntü yarattı
- 09:57Söğütspor'dan dev derbi zaferi: Lideri deplasmanda devirdiler!
- 09:47Genç tasarımcılardan doğal taşla yaratıcı dokunuşlar




