Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycanda Laçın Uluslararası Havalimanı ve Kelbecer-Laçın otoyolunda yürütülen yapım çalışmalarını inceledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycanın Ermenistan işgalinden kurtardığı Karabağda temaslara başladı. Erdoğan, Laçın ilinde inşa edilen ve Karabağın dünyaya açılan 3. kapısı olan Laçın Uluslararası Havalimanının açılış törenine katıldı. Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile birlikte havalimanının sembolik açılışını simgeleyen kurdeleyi kesti. İki lider Laçın Uluslararası Havalimanının sembolik anahtarların takdim edilmesinin ardından havalimanını gezerek oluşturulan şartlar hakkında bilgi aldı.
Erdoğan daha sonra Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile birlikte Kelbecer-Laçın otoyolunda yürütülen yapım çalışmalarını inceledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ziyareti kapsamında Aliyev ve Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ile birlikte Türkiye-Azerbaycan-Pakistan Üçlü Zirvesine ve 28 Mayıs Bağımsızlık Gününün 107. yıl dönümü vesilesiyle düzenlenecek konser programına katılacak.
POLİTİKA
Yayınlanma : 28 Mayıs 2025 12:03
Erdoğan, Laçın Uluslararası Havalimanı ve Kelbecer-Laçın otoyolunda incelemelerde bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycanda Laçın Uluslararası Havalimanı ve Kelbecer-Laçın otoyolunda yürütülen yapım çalışmalarını inceledi.Cumhurba
- 12:43Mısır'da AVM patlaması: 3 can kaybı, 17 yaralı
- 12:33CHP'li Ahmet Baran Yazgan, kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildi
- 12:23Anadolu kentleri gelir vergisinde büyük şehirleri geride bıraktı
- 12:132026 yılında yedi ayda 3 bin 529 konkordato kararı verildi
- 12:03Trendyol 1. Lig kulüp başkanları Muğla'da toplandı





