Erdoğan, Körfez ülkeleriyle Gazze için işbirliği görüşmeleri yapıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Körfez ülkeleriyle Gazze'nin yeniden inşası için stratejik işbirliği görüşmeleri yapıyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gazze'nin yeniden inşası ve bölgesel ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla Körfez ülkelerine üç günlük bir ziyaret başlattı. Bu ziyaretin, Türkiye ile Kuveyt, Katar ve Umman arasındaki siyasi ve ekonomik bağları güçlendirmesi bekleniyor. Erdoğan, bu görüşmelerde Gazze'nin geleceği hakkında önemli adımlar atmayı hedefliyor.
KUVEYT'TE STRATEJİK GÖRÜŞMELER
Kuveyt Emiri Şeyh Meşal el-Ahmed el-Cabir es-Sabah ile gerçekleştirilecek toplantılarda, Gazze'deki insani durum ve yardım süreçleri detaylı bir şekilde ele alınacak. Ayrıca, iki ülke arasındaki ticari ilişkilerin geliştirilmesi için yeni fırsatlar üzerinde durulacak.
KATAR VE UMMAN GÖRÜŞMELERİ
Erdogan'ın Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile gerçekleştireceği görüşmeler, Gazze'ye yönelik ortak çabaları artıracak. Umman Sultanı Heysem bin Tarık bin Teymur es-Said ile yapılacak görüşmeler ise ekonomik işbirliği ve bölgesel gelişmeler açısından Türkiye'nin dış politika stratejisini güçlendirecek.
- 02:19Bülent Ersoy'dan Gırgıriye Müzikali Krizi Açıklaması: 'Kovulmadım, Yoğunluğumdan Ayrıldım!
- 02:09Washington'da tarihi müzakere: İsrail ve Lübnan bir araya geldi
- 01:59Liseli öğrenciler, itfaiyeden nefes kesen yangın tatbikatıyla hayata hazırlandı
- 01:49Çad'daki göl, uzaydan muhteşem bir ayna gibi görünüyor
- 01:39Yurt Dışına Çıkanlar Dikkat: SGK Denetimi Emekliliğinizi Tehlikeye Atabilir!





