Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fethiye’de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 24. Dönem AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa için taziye mesajı paylaştı.

ÜZÜNTÜ MESAJI
Erdoğan, dün yaşanan iki ayrı trafik kazasında hayatını kaybeden Boğa ve Sinop Ayancık İlçe Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Mertcan Öztürk'ün vefatı nedeniyle derin üzüntü duyduğunu belirtti. Mesajında, iki siyasetçinin de vefat haberinin kendisini derinden etkilediğini vurguladı.
BAŞSAĞLIĞI DİLEKLERİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, mesajında şu ifadelere yer verdi: 'Kıymetli dava ve yol arkadaşlarına Allah’tan rahmet niyaz ediyor, ailelerine, yakınlarına ve AK Parti teşkilatına başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Rabb’im mekânlarını cennet eylesin.'






