Erdek’te yürekler ağza geldi: Araç alevler içinde kaldı

Balıkesir’in Erdek ilçesinde bir araçta çıkan yangın, itfaiyenin hızlı müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. Olayda araçta hasar oluşurken, yangının çıkış nedeni araştırılıyor.Erdek’te yürekler ağza geldi: Araç alevler içinde kaldı
Balıkesir’in Erdek ilçesinde bir otomobilde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin anında müdahalesiyle daha büyük bir faciaya dönüşmeden kontrol altına alındı. Olay, Atatürk Mahallesi’nin Sığıryolu mevkisinde yaşandı.

ALEVLER ARACI SARDI
E.G. isimli şahsa ait olduğu belirtilen araçta bilinmeyen bir nedenle başlayan yangın, kısa sürede büyüyerek dumanların gökyüzüne yükselmesine neden oldu. Çevredeki duyarlı vatandaşların derhal 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aramasıyla olay yerine Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı Erdek İtfaiye Grup Amirliği ve emniyet güçleri sevk edildi.

ZAMANINDA MÜDAHALE KORKUTTU
Olay yerine hızla intikal eden itfaiye ekipleri, araçtan yükselen alevlere anında müdahale ederek yangını söndürme çalışmalarına başladı. Ekiplerin titiz ve başarılı çalışması sonucunda alevler tamamen kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın sonucunda araçta ciddi maddi hasar oluşurken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
- 12:33Aliağa FK, Oğuz Gürbulak transferinde sona yaklaştı
- 12:24Cinayet sanığından şok savunma: 'Bana iftira atılıyor
- 12:16Dev köprü projesinde sona gelindi: 3,5 milyar liralık yatırım tamamlanıyor
- 12:07Akbank+ programı, 5 girişimi ekosisteme kazandırarak 2 milyon doları aşan yatırımla çığır açıyor
- 11:59Bursa'da hareket yaşını öğren kampanyasına büyük ilgi






