Erciyes Üniversitesi, 17 Aralık şehitlerini anmak için yürüdü

Erciyes Üniversitesi, 2016'daki terör saldırısında şehit olan 15 askeri anmak için yürüyüş düzenledi ve rektör, birlik mesajı verdi.Erciyes Üniversitesi, 17 Aralık şehitlerini anmak için yürüdü
Erciyes Üniversitesi (ERÜ), 17 Aralık 2016 tarihinde kampüs yerleşkesi önündeki otobüs durağında gerçekleşen hain bombalı terör saldırısında şehit düşen 15 askeri andı. Saldırı, çarşı iznine çıkan 1. Komando Tugay Komutanlığı'nda görevli askerleri taşıyan halk otobüsüne yönelikti.

DUYGUSAL YÜRÜYÜŞ VE ANMA TÖRENİ
Rektör Prof. Dr. Fatih Altun, rektör yardımcıları, genel sekreter ve çok sayıda akademik ve idari personel, ellerinde Türk bayrakları ile Sabancı Kültür Sitesi önünden saldırının gerçekleştiği durağa kadar yürüdü. Burada şehitler için dua eden ERÜ mensupları, durağa şehitler anısına güller bıraktı.

REKTÖRDEN BİRLİK VE DAYANIŞMA MESAJI
Rektör Prof. Dr. Fatih Altun, yaptığı açıklamada şehitlere Allah'tan rahmet diledi ve gazilere sağlıklı bir ömür temenni etti. Altun, ülke olarak birliği korumak ve güçlü olmak için daha çok çalışmak gerektiğini vurgulayarak, şer odaklarının bu birliğe saldıracağını ancak kenetlenildiğinde üstesinden gelineceğini ifade etti.
- 08:59Emeklilere çifte zam müjdesi: Temmuz hesapları netleşiyor
- 08:52Avrupa'da sinsi tehlike: Bebekler bile risk altında, CYBE'lerde rekor artış!
- 08:45Koyun yünü: Doğanın kurtarıcısı olarak geri döndü
- 08:38Riyad'da Kumların Altından Bin Yıllık Hazine Çıktı: Altın, Gümüş ve Değerli Taşlarla Dolu Çömlek Bulundu
- 08:27Zeytinin tanesi 50 lira: Ticaret Bakanlığı devrede





