POLİTİKA
Yayınlanma : 18 Mayıs 2026 12:00
Düzenleme : 18 Mayıs 2026 12:06

Engin Galipoğlu'ndan 19 Mayıs mesajı: Bağımsızlık meşalesi yanacak

Engin Galipoğlu'ndan 19 Mayıs mesajı: Bağımsızlık meşalesi yanacak
MHP Bodrum İlçe Başkanı Engin Galipoğlu, 19 Mayıs mesajında bağımsızlık ruhunu vurgulayarak, gençlere seslendi. "Bağımsızlık meşalesi sonsuza dek yanacak" dedi.

MHP Bodrum İlçe Başkanı Engin Galipoğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, 19 Mayıs 1919’un Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinde tarihi bir dönüm noktası olduğunu ifade etti.

sempati mobilya

 

Galipoğlu açıklamasında, 19 Mayıs’ın bağımsızlık meşalesinin yakıldığı, umutların yeniden filizlendiği ve milletin kaderini değiştiren kutlu bir başlangıç olduğunu belirterek şu ifadelere yer verdi:

 

“19 Mayıs; bağımsızlık meşalesinin yakıldığı, umutların yeniden filizlendiği ve aziz milletimizin kaderini değiştiren kutlu bir başlangıcın adıdır.

 

Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak milletimizin bağımsızlık mücadelesini başlattığı bu anlamlı günün 107. yıl dönümünde; vatanımıza sahip çıkan, milli birlik ve beraberlik ruhunu yaşatan tüm gençlerimizin ve aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı yürekten kutluyoruz.

 

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. Ne mutlu Türk’üm diyene!”

 

Galipoğlu, mesajında gençlerin Türkiye’nin geleceğinin teminatı olduğunu belirterek, milli birlik ve beraberlik ruhunun her koşulda korunması gerektiğine dikkat çekti.

 

GENÇLERE VE MİLLETE SESLENDİ

 

Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak bağımsızlık mücadelesini başlattığı bu özel günün 107. yıl dönümünde tüm gençlerin ve milletin bayramını kutlayan Galipoğlu, vatanına sahip çıkan ve milli birlik ruhunu yaşatan gençlere teşekkür etti. İstiklal mücadelesinin tüm kahramanlarını rahmet, minnet ve saygıyla anan Galipoğlu, gençlerin Türkiye’nin geleceğinin teminatı olduğunu ve milli birlik ruhunun her koşulda korunması gerektiğini sözlerine ekledi.