Elazığ'da uyuşturucu operasyonu: 16 tutuklama

Elazığ'da yapılan uyuşturucu operasyonunda, 1 kilo sentetik kannabinoid, esrar ve metamfetamin ele geçirilirken, 16 şüpheli 'uyuşturucu ticareti' suçundan tutuklandı. 53 kişiye ise 'uyuşturucu kullanımı'ndan adli işlem yapıldı.
Elazığ'da polis, son bir ayda yaptığı uyuşturucu operasyonunda önemli sonuçlar elde etti.
GENİŞ ÇAPLI OPERASYON
Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde yürütülen çalışmada, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımıyla mücadele kapsamında çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. Operasyonlarda ele geçirilen maddeler arasında 1 kilo 145 gram sentetik kannabinoid, 643,69 gram esrar, 471,65 gram metamfetamin ve 3 bin 146 adet sentetik ecza maddesi yer alıyor.
TUTUKLAMALAR VE ADLİ İŞLEMLER
Ayrıca, operasyonlarda 1 ruhsatsız tüfek, 1 ruhsatsız tabanca ve 4 fişek ile 2 hassas terazi ele geçirildi. Yakalanan şüphelilerden 16'sı 'Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak' suçundan tutuklanırken, 4'üne adli kontrol kararı verildi. 53 şüpheliye ise 'Uyuşturucu Madde Kullanmak' suçundan adli işlem uygulandı.
- 22:15Paris Saint-Germain, Şampiyonlar Ligi'nde tarihe geçti: Üst üste 2. zafer!
- 21:27Köpeğe çarpmamak için manevra yapan sürücü şarampole uçtu: Anne ve bebeği yaralandı
- 21:02Taşoluk Tüneli adeta savaş alanına döndü: 6 araç birbirine girdi, 2 kişi yaralandı
- 20:38Jandarma astsubay Yusuf Ergün, görevde şehit oldu
- 20:28Büyükmandıra'da yağlı güreş heyecanı: İsmail Koç başpehlivan oldu






