Elazığ'da apartman alevler içinde kaldı: 1 hamile kadın dahil 4 kişi etkilendi

Elazığ'da bir apartmanın bodrumunda çıkan yangın 4 kişiyi etkiledi, 1'i hamile kadın hastaneye kaldırıldı. İtfaiye yangını söndürdü.Elazığ'da apartman alevler içinde kaldı: 1 hamile kadın dahil 4 kişi etkilendi
Elazığ'ın Çatalçeşme Mahallesi'ndeki sosyal konutlarda meydana gelen olayda, 4 katlı bir apartmanın bodrum katında çıkan yangın, kısa sürede binayı dumanla kapladı. Bu talihsiz olayda, 1'i hamile olmak üzere toplam 4 kişi dumandan etkilendi ve hastaneye kaldırıldı.

KORKUTAN DUMAN BİNAYI SARDI
Edinilen bilgilere göre, yangın henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı bodrum katında başladı ve hızla yayıldı. Dumanın binayı tamamen sarması üzerine, apartman sakinleri büyük bir panik içinde kendilerini dışarı attı. Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

SAĞLIK EKİPLERİ HIZIR GİBİ YETİŞTİ
Dumandan etkilenen 4 kişi, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere nakledilerek tedavi altına alındı. İtfaiye ekiplerinin yoğun çabasıyla yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangının çıkış nedenine ilişkin soruşturma ise devam ediyor.
- 02:04Jessica Alba, 17 yıllık evliliğin ardından yeni aşkıyla plajda görüntülendi
- 00:22Kemikli rampalarında bayram dönüşü trafiği gece de yoğun
- 00:00Fatih Sultan Mehmet ve kahraman ordusu rahmetle anıldı: 573. yıl kutlu olsun
- 23:30BM'den tarihi karar: İsrail ve Rusya, cinsel şiddet iddialarıyla ilk kez kara listede!
- 23:28Emekli banka müdürü: Emekliye zam yüzde 70’i getirebilir





