• satrroıad dörüm
EĞİTİM
Yayınlanma : 23 Temmuz 2026 09:39

Eğitim sendikası, Bodrum'da yöneticileri ziyaret etti: Eğitim gündemi masada

Eğitim sendikası, Bodrum'da yöneticileri ziyaret etti: Eğitim gündemi masada
Eğitim Bir-Sen Muğla Şube Başkanı Önder Uçak, Bodrum Kaymakamı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü ile bir araya gelerek eğitim süreçleri ve çalışan beklentilerini değerlendirdi.

Eğitim Bir-Sen Muğla Şube Başkanı Önder Uçak, sendikal faaliyetleri çerçevesinde Bodrum'da bir dizi önemli ziyarette bulundu. Bu ziyaretler, ilçenin eğitim dinamiklerini ve çalışanlarının durumunu anlamak adına kritik bir öneme sahipti.

Eğitim sendikası, Bodrum\

EĞİTİM YÖNETİCİLERİYLE İSTİŞARE

Uçak'ın programı, Bodrum Kaymakamı Ali Sırmalı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Kuşçu'yu makamlarında ziyaret etmeyi içeriyordu. Bu görüşmelerde, eğitim-öğretim süreçlerinin mevcut durumu, eğitimde görev alan personelin beklentileri ve karşılaştıkları sorunlar ele alındı. Yapılan değerlendirmeler, sorunlara yönelik somut çözüm önerileri geliştirme potansiyeli taşıyordu.

SORUNLAR VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ MASAYA YATIRILDI

Gerçekleştirilen temaslarda, eğitim alanındaki güncel gelişmelerin yanı sıra, eğitim çalışanlarının karşılaştığı güçlükler ve bu güçlüklerin üstesinden gelmek için atılabilecek adımlar detaylı bir şekilde tartışıldı. Karşılıklı fikir alışverişinin ve istişarenin eğitimin geleceği açısından taşıdığı değer üzerinde duruldu. Başkan Uçak, ziyaretleri sırasında kendisine gösterilen yakın ilgi ve misafirperverlikten ötürü Kaymakam Sırmalı'ya özel olarak teşekkürlerini iletti.