Efe Güngör: Beyağaç Belediyesi'ne teşekkür ederim

Denizli'nin tanınmış sanatçısı Efe Güngör, Beyağaç Kültür ve Tarhana Festivali'nde sahne alarak Beyağaç Belediye Başkanı Sezayi Pütün'e teşekkür etti. Sanatçı, Denizli'deki diğer festivallerde yerel sanatçılara yeterince yer verilmediğini belirtti.Efe Güngör: Beyağaç Belediyesi'ne teşekkür ederim
Denizli'nin sevilen sanatçısı Efe Güngör, Beyağaç Kültür ve Tarhana Festivali'nde sahne aldı. Sanatçı, Beyağaç Belediye Başkanı Sezayi Pütün'e festivalde kendisine yer verdiği için teşekkürlerini iletti.

DENİZLİ'DEKİ FESTİVALLER ELEŞTİRİLDİ
Efe Güngör, yaptığı açıklamada, Denizli'de düzenlenen festivallerde yerel sanatçılara yeterince önem verilmediğini belirtti. Sanatçı, 'Son birkaç yıldır Denizli'de düzenlenen hiçbir festivalde Denizli için hizmet eden hiçbir sanatçıya yer verilmiyor. Bizler her çıktığımız platformlarda Denizli’nin ismini duyurmaya çalışıyoruz ama Denizli bizlere sahip çıkmıyor.' dedi.

YEREL SANATÇILARIN ÖNEMİ VURGULANDI
Güngör, festivallerde rock ve pop sanatçılarına öncelik verildiğini, ancak yörenin kültürünü yansıtan yerel sanatçıların da sahne alması gerektiğini vurguladı. 'Beyağaç Belediye Başkanı Sezayi Pütün’e çok teşekkür ederim. Yerel sanatçıların yanında olduğu için. Başkanım geçen yılda sahnede yer verdi ve bu sene yine burada Beyağaçlılarla birlikteyiz.' şeklinde konuşmasını tamamladı.
- 12:17Datça'da kadın üreticilerden çağla turşusu ile ekonomik hamle
- 12:1323 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkusu 18 Nisan’da Oasıs Bodrum’da
- 12:08Çin'in maden iştahı kabardı: Türkiye'nin maden ihracatında rekor artış!
- 11:48Karşıyaka fırtınası esiyor: 4 maçta 3 kez rakip fileler 5 kez havalandı!
- 11:39Karşıyakalı Michal Sokolowski, haftanın 5’ine seçildi



