Edirne Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın yeni başkanı Aytaç Dilci oldu

Edirne Şoförler ve Otomobilciler Odası'nda Aytaç Dilci, yapılan seçimler sonucunda başkan olarak seçildi.
Edirne Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda gergin geçen seçimlerin ardından mavi liste ile aday olan Aytaç Dilci başkanlığa seçildi.

Olağan Genel Kurul sonuçlandı
32. Olağan Genel Kurul, bugün yapılan seçimlerin ardından sona erdi. Gergin anlara sahne olan genel kurulda sandıkların kapanmasının ardından oy sayımına geçildi. Kentte 1.179 üyesi bulunan Edirne Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda toplam 827 geçerli oy kullanıldı.

Aytaç Dilci başkan oldu
Mavi liste ile seçimlere katılan Aytaç Dilci, 457 oy alarak başkanlık koltuğuna oturdu. Kırmızı liste ile yarışan mevcut başkan Ali Şahin ise 367 oyda kaldı. Kesin olmayan sonuçlara göre Aytaç Dilci, odanın yeni başkanı oldu. Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından salonda bulunan üyeler sonucu alkışlarla karşıladı. Yeni başkan Aytaç Dilci’nin önümüzdeki günlerde yönetim kurulu ile birlikte mazbatasını alarak göreve başlaması bekleniyor.
- 10:52Gençler Çanakkale'de tarihe dokundu: Denizli'den milli mücadele ruhunu hissetmeye
- 10:42Nazilli Halk Eğitimi Merkezi, Türkiye derecesiyle gururlandırdı
- 10:32Kağıtspor'dan Madalya Yağmuru: Karate ve Judo'da Uluslararası Başarılar!
- 10:22CHP'li İzmir Belediyesi'ne dolandırıcılık suçlaması: 15 yıl ev bekliyoruz
- 10:12Afyonkarahisar'da DEAŞ operasyonu: 5 kişi tutuklandı




