Düzce ve Trabzon'dan ekonomiye can suyu: Kardeş oda protokolüyle yeni dönem başlıyor!

Düzce ve Trabzon TSO'lar, ekonomik işbirliğini artırmak için kardeş oda protokolü imzaladı. Törene Vali, Belediye Başkanı ve oda başkanları katıldı.
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Trabzon TSO, iki şehrin ekonomik potansiyelini daha da güçlendirmek ve karşılıklı işbirliklerini pekiştirmek amacıyla tarihi bir kardeş oda protokolüne imza attı.
KARDEŞLİK İÇİN EL SIKIŞTILAR
İmzalanan protokolle birlikte Düzce ve Trabzon arasındaki ticari ve ekonomik ilişkilerin daha da derinleşmesi hedefleniyor. Bu önemli adım, bölge ekonomilerine yeni bir soluk getirme potansiyeli taşıyor.
PROTOKOL İMZALARI ATILDI, YENİ YOL HARİTASI ÇİZİLDİ
Protokol törenine Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Trabzon TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi ve Trabzon Valisi Aziz Yıldırım gibi önde gelen isimler katıldı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ile her iki odanın yönetim kurulu üyeleri de törende hazır bulundu. Düzce TSO Başkanı Erdoğan Bıyık, iki şehrin benzer demografik ve coğrafi özelliklere sahip olduğunu vurgulayarak, bu kardeş oda ilişkisinin ortak projelerle bölge ekonomisine büyük katkılar sağlayacağına inandığını belirtti.
- 03:51Serenay Sarıkaya, babası Mustafa Sarıkaya'yı sosyal medyada paylaştı
- 03:41ABD Kongresi'nde taciz iddiaları ortalığı karıştırdı: İki isim görevden ayrıldı
- 03:31Kredi kartı ile borç kapatma yöntemi: Uzmanlardan uyarılar
- 03:21Milyonlarca esnaf ve çiftçiyi ilgilendiriyor: 5 yıl erken emeklilik kapıda!
- 03:11ABD'de şirket kurmak yeterli değil, ödeme sistemine entegre olmak şart





