ASAYİŞ
Yayınlanma : 29 Nisan 2026 19:17

Düzce otogarındaki kanlı sır: Taksi şoförü odasında ölü bulundu, intihar mı cinayet mi?

Düzce otogarındaki kanlı sır: Taksi şoförü odasında ölü bulundu, intihar mı cinayet mi?
Düzce Akçakoca Otogarı'nda bir taksi şoförü, bilet gişesinin arka odasında ölü bulundu. Olayın gece saatlerinde gerçekleştiği tahmin edilirken, cinayet mi intihar mı olduğu araştırılıyor.

Sabah saatlerinde Akçakoca Otogarı'nda yaşanan dehşet, bilet gişesinin arka odasında bir taksi şoförünün cansız bedeniyle ortaya çıktı. Otogara gelen vatandaşlar, Ali Alev (49) isimli şahsı kanlar içinde yerde hareketsiz yatarken buldu.

teknik yapı

Düzce otogarındaki kanlı sır: Taksi şoförü odasında ölü bulundu, intihar mı cinayet mi? 1

GECE SAATLERİNDE YAŞANAN KORKUNÇ OLAY

Olayın gece saatlerinde gerçekleştiği tahmin edilirken, polis ve sağlık ekipleri derhal bölgeye sevk edildi. Yapılan ilk kontrollerde, taksicilik yaptığı öğrenilen Ali Alev'in hayatını kaybettiği belirlendi. Polis, otogar çevresini güvenlik şeridiyle kapatarak detaylı inceleme başlattı. Olayın bir cinayet mi yoksa intihar mı olduğu henüz belirsizliğini koruyor.

Düzce otogarındaki kanlı sır: Taksi şoförü odasında ölü bulundu, intihar mı cinayet mi? 2

SIR PERDESİ ARALANACAK MI?

Ali Alev'in cenazesi, ölüm nedeninin kesin olarak belirlenmesi amacıyla hastane morguna kaldırıldı. Düzce polisi, olayın tüm yönlerini aydınlatmak ve sır perdesini aralamak için kapsamlı bir soruşturma başlattı. Şüpheli ölümle ilgili soruşturma sürüyor.