Düzce Fen Lisesi öğrencileri, Türk Kızılayın Filistindeki insani yardım çabalarına destek olmak amacıyla anlamlı bir dayanışma gösterdi.

ÖĞRENCİLERDEN BÜYÜK GÖNÜLLÜLÜK
Okulda düzenlenen hayır amaçlı bir satış etkinliğinden elde edilen gelir, Düzce Fen Lisesi öğrencileri tarafından Kızılay Düzce Şubesine 47 bin 300 TL olarak bağışlandı. Bu duyarlı davranış, okul topluluğu ve Kızılay yetkilileri tarafından büyük övgü aldı.
KIZILAYDAN TEŞEKKÜR
Kızılay yönetimi, Filistindeki zor durumdaki insanlara yardım etme bilinciyle bu anlamlı etkinliği organize eden Düzce Fen Lisesi öğrencilerine, Okul Müdürü Bayram Aydına ve katkıda bulunan tüm öğretmenlere teşekkürlerini iletti. Kızılay, Türkiye genelinde olduğu gibi Düzcede de gençlerin sosyal sorumluluk bilincini güçlendirmeye yönelik çalışmalarını sürdürmekte.







