YAŞAM
Yayınlanma : 08 Kasım 2025 06:29

Düzce'de vefa gecesi: Merhum başkan Yusuf Ercan'ın adı artık sokaklarda yaşayacak!

Düzce'de vefa gecesi: Merhum başkan Yusuf Ercan'ın adı artık sokaklarda yaşayacak!
Düzce Belediye Meclisi, Konuralp'in merhum Belediye Başkanı Yusuf Ercan'ın adını Şehit Kemal Işıldak Mahallesi'ndeki bir sokağa verme kararı aldı. Toplantıda ayrıca mali ve imar konuları da görüşüldü.

Düzce Belediye Meclisi, Kasım ayının ikinci oturumunda önemli bir karara imza attı. Düzce Belediye Başkan Vekili Hasan Günden başkanlığında gerçekleşen toplantıda, toplamda 24 gündem maddesi ele alındı ve karara bağlandı.

teknik yapı

KONURALP'İN SON BAŞKANI UNUTULMADI

Meclis üyeleri, Konuralp beldesinin son belediye başkanı olan merhum Yusuf Ercan'ın isminin Şehit Kemal Işıldak Mahallesi 183. Sokağa verilmesi teklifini oy birliğiyle kabul etti. Yusuf Ercan, 2009-2014 yılları arasında Konuralp Belediye Başkanlığı görevini başarıyla yürütmüş ve 2 Nisan 2025 tarihinde aramızdan ayrılmıştı. Bu karar, onun Düzce'ye hizmetlerinin bir nişanesi olarak hafızalarda yaşatılacak.

GÜNDEM YOĞUNLUĞU VE GELECEK TOPLANTI

Meclisin ikinci oturumunda, bir önceki toplantıya ait tutanakların özeti de oybirliğiyle onaylandı. Ayrıca, Mali Hizmetler Müdürlüğü, Gelirler Müdürlüğü ve servis araçları (S Plaka) yönetmeliği gibi önemli konular da görüşülerek oylandı. İmar konularıyla ilgili kalan diğer maddelerin de ele alınmasının ardından, bir sonraki birleşimin 13 Kasım Perşembe günü saat 18.00'da yapılacağı duyuruldu.