Düzce'de uyuşturucu operasyonu: 86 şahsa işlem, 7'si tutuklandı

Düzce'de polis ve jandarma ekipleri, 5-11 Ocak 2026 tarihleri arasında düzenledikleri operasyonlarda 86 şahsa uyuşturucudan işlem yaparken, 7 kişiyi tutukladı ve çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirdi.
Düzce'de polis ve jandarma ekipleri, son bir hafta içinde gerçekleştirdikleri operasyonlarda 83 olaya müdahale etti ve çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirdi. Operasyonlar sırasında uyuşturucu bulunduran ve kullanan 86 kişi hakkında adli işlem yapılırken, uyuşturucu satıcısı olduğu belirlenen 7 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
OPERASYONLARDA ELE GEÇİRİLEN UYUŞTURUCULAR
Ekiplerin çalışmaları sonucunda 1 gram kenevir tohumu, 78 adet sentetik ecza, 55 gram esrar, 3,95 gram metamfetamin, 17,76 gram bonzai, 2 adet ekstacy, 6 adet uyuşturucu kullanma aparatı ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Bu maddeler, uyuşturucu ticaretinin boyutunu ve çeşitliliğini gözler önüne serdi.
SUÇLARIN ÖNLENMESİ İÇİN YOĞUN ÇALIŞMA
Düzce'de Emniyet ve Jandarma Narkotik Suçlarla Mücadele birimleri, suçların önlenmesi, azaltılması ve suçluların yakalanması amacıyla 5-11 Ocak 2026 tarihleri arasında faaliyetlerini sürdürdü. Bu süreçte 83 olaya müdahale edilerek, toplum sağlığını tehdit eden uyuşturucu ağlarına karşı etkili bir mücadele yürütüldü.
- 06:30Sibel Taşçıoğlu'nun yeni dizisi belli oldu: Kızılcık Şerbeti'ndeki ayrılık sonrası dikkat çeken rol
- 06:20Burundi'de gizemli hastalık can alıyor: 5 ölü, alarma geçen uzmanlar belirtileri açıklıyor!
- 06:11Kahraman işçi, iyilik yaparken bıçaklandı ama durmadı
- 06:00Huzurevinde gerçeği aratmayan yangın tatbikatı: Yaşlılar ve personel alarma geçti!
- 05:51Fransa, süpersonik füzelerle hava savunmalarını zorlayacak





